Transport rapid

Compoziție

Produs natural

Ingredientele principale

Atunci când am proiectat compoziția produsului Proerecta nu ne-am lăsat influențați de clișeele publicitare și semi-adevărurile despre civilizațiile vechi ale Aztecilor, Incașilor și Sumerienilor, care ar fi utilizat substanțele deja acum un mileniu. Pentru compoziție am folosit numai extracte de plante verificate științific, având influență demonstrabilă în ceea ce privește ajutorul oferit erecției, prelungirea rezistenței și creșterea libidoului sexual.

Proerecta este un supliment alimentar modern care îndeplinește cele mai stricte norme de producție și așteptările dumneavoastră – ale clienților noștri, și mai exigente.

Compoziția completă o găsiți pe etichetă:

Extrakt ženšenu

Maca

Rădăcina plantei Maca poate fi considerată  ca fiind un medicament universal sau chiar un super-produs alimentar. Le asigură corpului și erecției multe avantaje, pe noi interesându-ne cele mai importante: previne impotența, îmbunătățește erecția, iar pe termen lung stimulează libidoul, mărește numărul și mobilitatea spermatozoizilor și calmează prostata cu probleme.

pro2[1]

Tribulus Terrestris

Această plantă discretă este componenta cea mai des întâlnită în preparatele care sunt menite a ajuta erecția, regăsindu-se și în compoziția preparatului Proerecta. Dintre toate ingredientele, ajută cel mai mult  irigarea cu sânge a penisului și, simultan, hrănește temeinic testiculele, care produc spermatozoizi puternici și sănătoși.

pro3[1]

Citrulina

Citrulina este un aminoacid obținut din fructe, cu efect pozitiv asupra întregului corp. Funcționează excelent și ca ajutor erectil, de aceea nu am putut să o omitem din compoziție. Citrulina are rolul de a accelera demararea efectelor. Este sursa moleculelor oxidului nitric, care satură sângele cu oxigen și acesta ajunge mai rapid și mai eficient în țesuturi și în penis.

pro4[1]

Extractul de arbore de cacao

Alcaloid cu efect înviorător asemănător cu cel al cofeinei. Îi asigură corpului energia fizică și spirituală, destinde în special vasele de sânge pentru ca un volum maxim de sânge să pătrundă în penis.

pro5[1]

Extract de Ginseng

Extractul din rădăcina de ginseng optimizează funcțiile sexuale ale bărbatului și le protejează. Sprijină circulația sângelui în întregul organism, inclusiv în penis, fapt care contribuie la o erecție intensă și la vitalitate corporală. Simultan protejează contra extenuării și slăbirii imunității.

pro6[1]

Vitamina E

Vitamina E încetinește coagularea sângelui, ajutând astfel circulația sângelui în corp, îndeosebi în penis. De asemenea, mărește sensibilitatea în cursul excitării, asigurând o trăire și o percepție mai bună în cursul actului sexual.

Doresc să încerc Proerecta
service

Efect imediat

service

Nu vă convine produsul? Returnați-l

service

Produs al Uniunii Europene

service

Ambalaj discret