Transport rapid

Întrebări

Utilizare

Se utilizează Proerecta periodic sau doar ocazional?

Proerecta este un ajutor imediat pentru a obține o erecție maximă. Se administrează între 1 și 2 capsule cu 60 de minute înainte de sex.

Pot combina Proerecta cu un alt supliment sau medicament?

În general, nu se recomandă combinarea suplimentelor alimentare. Corpul elimină fără a utiliza excesul de substanțe active, așa că nu este necesară utilizarea diferitelor suplimente simultan. Combinația cu un medicament este accesibilă grație compoziției naturale fără substanțe sintetice. Însă întotdeauna este recomandat să consultați un medic înainte de utilizare.

Când se utilizează Proerecta?

Doza poate fi administrată oricând, în funcție de necesitate, când se va apropia contactul sexual. Însă recomandăm să nu luați doza înainte de a merge la culcare, deoarece în cursul nopții, corpul ar trebui să se regenereze și să stea calm.

Se poate utiliza Proerecta împreună cu alcool?

Alcoolul slăbește cu succes erecția, așa că utilizarea suplimentului împreună cu alcool este contraproductivă. În combinație cu alcool, efectul poate fi mai slab. Recomandăm să evitați alcoolul complet, fiind cel mai sănătos lucru pentru penis și erecție.

Este necesară rețetă medicală pentru Proerecta?

Nu, Proerecta are o combinație naturală de origine vegetală, așa că, practic, nu există riscul de supradozare sau alte complicații serioase. În e-shopul nostru puteți comanda produsul oricând.

Rezultate

Cât timp acționează Proerecta?

Durata medie de acțiune este de până la 24 de ore. După utilizarea produsului, bărbații cu probleme erectile aflați sub observație, au fost în stare să mențină o erecție chiar și 24 de ore de la administrarea dozei. După ce dispare efectul substanței active este necesară administrarea unei alte doze.

Mă va ajuta Proerecta și la vârsta înaintată?

Este necesar a ne împăca cu faptul că erecția nu poate fi ajutată la nesfârșit. Rezultatele la bărbații având vârsta de peste 65 de ani sunt diferite de la persoană la persoană și depind în totalitate de starea de sănătate a persoanei. Domnii la vârsta de pensie, în majoritatea cazurilor, laudă produsul, dar nu putem generaliza. Corpul are anumite limite asupra cărora vârsta își lasă amprenta.

Este Proerecta nepotrivită pentru anumite persoane?

În general, din motive de siguranță, nu se recomandă utilizarea produsului Proerecta și a suplimentelor similare de către bărbații cu hipertensiune arterială, bărbații care au suferit un infarct, apoplexie sau alte boli de inimă.

Compoziție

Prin ce se deosebește Proerecta de zeci de alte produse similare?

În cursul fabricației am mizat pe calitatea materiilor prime, precizia producției și cele mai eficiente componente de pe piață.

Are Proerecta anumite restricții de utilizare?

La fel ca orice supliment alimentar, și Proerecta trebuie, potrivit legii, să atragă atenția asupra faptului că: „Produsul nu este adecvat pentru oamenii cu boli cardiovasculare, pentru minori, femei gravide și cele care alăptează.“

Ce nu ar trebui să beau sau să mănânc în timp ce iau Proerecta?

În principiu, nu există astfel de restricții. Recomandăm însă să nu combinați Proerecta cu o cantitate prea mare de alcool, deoarece tocmai acesta este deseori vinovat pentru slăbirea erecției și a condiției sexuale. De asemenea, recomandăm să nu mâncați prea mult în timp ce utilizați produsul, pentru a nu reduce efectul comprimatelor.

Transport și plată

Cum este ambalată și marcată Proerecta?

Ținem cont de discreție, așa că produsul îl trimitem într-un ambalaj netransparent și fără marcaj vizibil. Coletul conține doar eticheta cu destinatarul și expeditorul eMarkest

În câte zile va ajunge coletul?

Noi expediem produsul imediat după ce faceți comanda.

Se poate cumpăra Proerecta chiar dacă nu sunt major?

Cumpărarea nu este limitată de vârstă, dar pentru bărbații tineri, până la vârsta de 21 de ani, folosirea este, practic inutilă. Corpul se află în dezvoltare și bărbatul tânăr se maturizează din punct de vedere sexual, așa că mai există timp suficient pentru îmbunătățire. Efectele vor fi apreciate mai ales de către bărbații maturi, la care erecția este slăbită datorită vârstei sau stilului de viață necorespunzător.

Este Proerecta accesibilă și pe internet?

Da, deocamdată vindem produsul doar în e-shop. Astfel reducem cheltuielile cu magazinele tradiționale și, grație acestui lucru, menținem și un preț favorabil.

service

Efect imediat

service

Nu vă convine produsul? Returnați-l

service

Produs al Uniunii Europene

service

Ambalaj discret