Transport rapid

Cum se folosește Proerecta?

1 - 2 comprimate cu 60 min. înainte de activitatea sexuală

Proerecta este un amestec eficient de substanțe de origine vegetală sub formă de capsule. Cutia conține 12 capsule, iar doza recomandată este de o capsulă cu 60 de minute înainte de contactul sexual.

În cazul unei erecții foarte slabe se pot lua și 2 capsule. Nu recomandăm să depășiți această cantitate. Doza se ia cu cel puțin 5 dcl de apă pentru a se dizolva și absorbi mai rapid.

Proerecta este destinată exclusiv bărbaților. Nerecomandată femeilor gravide și persoanelor cu boli cardiovasculare. Produsul nu reprezintă un înlocuitor al unei alimentații variate.

Proerecta are o influență uimitoare asupra funcționalității și condiției organelor sexuale. Pe lângă sprijinirea erecției, alimentează penisul și testiculele cu sânge oxigenat, ceea ce asigură funcționarea corectă și înlătură slăbirea cauzată de vârstă.

Se depozitează la temperatura camerei, într-un loc uscat și întunecat. Data valabilității și numărul lotului sunt marcate pe ambalaj. Nu utilizați produsul după expirarea datei de valabilitate.

Doresc să încerc Proerecta
service

Efect imediat

service

Nu vă convine produsul? Returnați-l

service

Produs al Uniunii Europene

service

Ambalaj discret