2 Shoturi GRATUIT pentru fiecare comanda plasata !

Modalități plată și livrare

Pentru că vrem ca produsele noastre să ajungă la tine cât mai repede posibil, comenzile primite până la ora 9 A.M. sunt livrate în aceeași zi lucrătoare. Comenzile primite după ora 9 A.M.sunt livrate în următoarea zi lucrătoare. Vei primi produsele comandate în 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. 

Dacă livrarea întârzie câteva zile, este posibil ca curierul să nu te fi găsit la adresa specificată sau aceasta să nu fie completă sau corectă. Pentru a verifica statusul comenzii, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: info@www.proerecta.ro . Vom localiza comanda ta în cel mai scurt timp. 

Livrare în România

  • Ridicare personală din rețeaua Cofetăria.ro – XY RON – Poți să îți ridici personal coletul în peste 5.000 de locații din România. Termenul de livrare este de obicei 2 zile lucrătoare.   
  • FAN Courier – servicii curierat – XY RON – livrarea va fi efectuată la adresa specificată în termen de o zi lucrătoare. Vei primii detalii despre livrare prin SMS sau telefon. Dacă curierul nu te găsește acasă, se poate stabili o dată de livrare ulterioară. 
  • GLS Romania – servicii curierat – XY RON – livrarea va fi efectuată la adresa specificată tot în termen de o zi lucrătoare.  În ziua în care este efectuată livrarea vei primi un SMS în cursul dimineații. Curierul te va contacta telefonic cu câteva minute înainte cu câteva minute să ajungă la adresa ta. Dacă curierul nu te găsește acasă, se poate stabili o dată de livrare ulterioară.

Modalități plată

  • Plata ramburs– vei plăti contravaloarea comenzii în numerar la serviciul de curierat ales. 
  • PayU – această metodă este folosită pentru plata online cu cardul. Sistemul PayU este cel mai folosit sistem de magazinele online. Acesta este sigur și nu stochează date personale.