2 Shoturi GRATUIT pentru fiecare comanda plasata !

Termeni si conditii

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

S.c Estore Business Sales s.r.l. (unic Importator/ Distribuitor al produselor Proerecta in Romania) este o companie din Romania, avand sediul in Bucuresti, inregistrata sub numarul  J40/3677/2013 CUI RO31397025, email info@www.proerecta.ro.

Site – prin Site se va intelege domeniul www.proerecta.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

S.c. Estore Business Sales s.r.l  are sediul in Bucuresti, Sos. Oltenitei nr. 162 Sector 4.

Email: info@www.proerecta.ro

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

 • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis, de catre PROERECTA.RO, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al PROERECTA.RO, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de PROERECTA.RO intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care PROERECTA.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la PROERECTA.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre PROERECTA.RO. 

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice. 

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre PROERECTA.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre PROERECTA.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare. 

CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU PROERECTA.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre PROERECTA.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea PROERECTA.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre PROERECTA.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre PROERECTA.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

DREPTURI DE MARCA

Numele PROERECTA, PROERECTA.RO si logo-ul PROERECTA sunt marci inregistrate de catre S.c Estore Business sales s.r.l. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la eMarkest, s.r.o. constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului PROERECTA.RO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PROERECTA.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PROERECTA.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea PROERECTA.RO si/sau al angajatului PROERECTA.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: info@www.proerecta.ro

CONTACT

PROERECTA.RO publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite PROERECTA.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea PROERECTA.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

PROERECTA.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

EMAIL MARKETING SI ALERTE

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea PROERECTA.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre PROERECTA.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre PROERECTA.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul PROERECTA.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul la serviciu

 • Accesul la serviciu este permis oricarui vizitatoral site-ului PROERECTA.RO.. 
 • Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre PROERECTA.RO si client/membru
 • PROERECTA.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a restrictiona accesul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel PROERECTA.RO. Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.

Produse, servicii si preturi

 • PROERECTA.RO poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care 
 • Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 • PROERECTA.RO poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.
 • Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 • Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, PROERECTA.RO va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
 • In cazul platilor online PROERECTA.RO nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea PROERECTA.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • In descrierea produselor si/sau serviciilor PROERECTA.RO isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

In ciuda eforturilor PROERECTA, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat sau pot reprezenta greseli umane. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre PROERECTA.RO in urma generarii facturii. Exceptie facand situatia in care, in urma unei convorbiri cu Clientul, se ajunge la alta rezolutie. Pentru orice astfel de problema, PROERECTA.RO va anunta Clientul prin oricare dintre metodele de contact furnizate de catre acesta.

Pentru produsele cu disponibilitatea „in stoc furnizor”, PROERECTA nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Comanda online

 • Clientul poate efectua o comanda pe site-ul PROERECTA.ro.  
 • Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca PROERECTA.RO poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de PROERECTA.RO si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
 • PROERECTA.RO poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de PROERECTA.RO, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel PROERECTA.RO si/sau partenerii acestuia;
  • realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;
 • Clientul poate renunta la o comanda efectuata
 • In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul PROERECTA.RO, suma aceasta va fi returnata de catre PROERECTA.RO in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 • In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre PROERECTA.RO, din culpa sa sau din culpa unui tert, PROERECTA.RO va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.
 • Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.
 • Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea PROERECTA.RO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 • In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
 • Comanda reprezintă oferta PROERECTA.RO de cumpărare. Rețineți că e-mail-ul de inregistrare a comenzii (primul email pe care il primiti dupa finalizarea comenzii pe site) nu trebuie considerat acceptarea finală a comenzii dumneavoastră de către PROERECTA.RO
  Acceptarea comenzii dumneavoastră se face in momentul in care va notificăm pe e-mail ca am expediat produsul/produsele și am generat și trimis factura în format electronic. 

Disponibilitatea unui Produs va fi afisata pe PROERECTA.ro dupa cum urmeaza:

 • “in stoc” – produse care sunt fizic in depozitul PROERECTA.RO
 • “stoc limitat” – mai putin de 3 produse in  depozitul PROERECTA.RO
 • “la comanda” – Bunul nu este disponibil in stocul PROERECTA.RO si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului.
 • “produs indisponibil” – Produsul nu este disponibil in stocul PROERECTA.RO.

Livrarea comenzilor

 • Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului PROERECTA.RO, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii PROERECTA.RO. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor PROERECTA.RO, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii PROERECTA.RO. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii PROERECTA.RO prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 • Livrarile se vor efectua, in medie, in 1-2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, atunci când TOATE produsele comandate au disponibilitatea ”in stoc”. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, PROERECTA.RO va informa Clientul prin E-mail sau Telefonic in termen de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese. 

PROERECTA.ro livrează în orice localitate din România.

Estimările de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat colaboratoare, însă PROERECTA nu poate garanta un termen sau interval de livrare. PROERECTA va încerca de fiecare dată să anunțe clientul atunci când există posibilitatea întârzierii livrării, ori printr-un mesaj în header-ul website-ului, ori prin contactare telefonică sau prin email.

Taxa de livrare internațională afișată la selectarea oricărei țări cu excepția României În cazul în care diferența de preț nu este achitată, PROERECTA își rezervă dreptul de a anula comanda și de a returna integral suma platită pentru comanda plasată.

Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

 • Clientul PROERECTA .RO poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:
  • Coletul prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate / facturat gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele nu corespund descrierii;

Clientul are dreptul sa notifice in scris PROERECTA .RO ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului.

Avand in vedere ca produsele comercializate de PROERECTA .RO sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse perisabile si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă, Clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile in care, dupa desigilarea coletului, in colet va gasi alte produse decat cele comandate.

 • Clientul se obliga sa notifice PROERECTA .RO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
 • Clientului care a notificat PROERECTA.RO ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, PROERECTA.RO, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata din comanda plasata.
 • In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
 • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care PROERECTA.RO va suporta contravaloarea transportului. 
 • Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala, adica toate produsele continute in pachetul returnat trebuie sa fie intacte, sigilate.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigilate.
 • Produsele deteriorate

Termenul de valabilitate al produselor

 1. Toate produsele comercializate de PROERECTA .ro au termen de valabilitate mare.
 2. Daca termenul de valabilitate este mic, acesta va fi clar specificat in descrierea produsului
 3. Daca clientul nu este multumit de termenul de valabilitate al produselor primite poate face retur

Colet returnat fără anunț în prealabil

În situația în care un colet care a fost expediat de PROERECTA nu este acceptat de către destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

 • în contul de client asociat comenzii returnate va rămâne activă doar modalitatea de plată online cu cardul pentru următoarele comenzi plasate.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau afectiuni sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo afectiune, adresati-va  medicului specialist.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio afectiune.

S.c Estore Business Sales s.r.l nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul PROERECTA.RO si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de niciun fel. 

PROERECTA.RO nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. eMarkest are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

S.c Estore Business Sales s.r.l nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC PROERECTA SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta pe email la info@www.proerecta.ro. 

Orice conflict apărut între S.c Estore Business Sales s.r.l și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. S.c Estore Business Sales s.r.l se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele de mai sus.

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre PROERECTA.RO Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si PROERECTA.RO se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si PROERECTA.RO sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul PROERECTA.RO, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

GARANTIA DE CONFORMITATE

S.c Estore Business Sales s.r.l are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.PROERECTA.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre PROERECTA.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. 

PROERECTA.ro se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de consumator. Fac exceptie produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

DISPOZITII FINALE

PROERECTA.RO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut cu notificarea prealabila a Membrului sau Clientului, acesta urmand a-si exprima acordul asupra modificarilor, in cel mult 3 zile. In cazul in care clientul/membrul nu isi exprima acordul/dezacordul asupra modificarilor, in interiorul termenului de 3 zile, se va interpreta ca acesta si-a exprimat tacit acordul asupra tuturor modificarilor intervenite asupra prezentelor termeni si conditii.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, PROERECTA.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

PROERECTA.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

S.c Estore Business Sales s.r.l.
Sos. Oltenitei Nr. 162 
041323 Bucuresti Sector 4
CUI: RO31397025
NR. Inreg : J40/3677/2013